Om oss

Vi servar, bygger, belägger och slipar valsar

För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

Triton är i grund och botten ett valsföretag som servar, bygger, belägger och slipar valsar. På senare tid har vi utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar.

Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett beläggning med gummi, polyuretan samt composites inkl. slipning, dynamisk balansering, eget emballagesnickeri samt bra transportlösningar.

Erfarenhet

Vi på Triton har verkat i denna bransch lång tid och har gedigen erfarenhet i allt från produktion till företagsledning, all den erfarenhet vi samlat på oss hoppas vi kunna göra nytta hos våra kunder.

Företagsidé

Att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt serva valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning och därigenom skapa långa och förtroendegivande samarbeten.

Här finns vi

Vi finns i värmländska Grums. Vår nya moderna fabrik på ca 4750 m2 är belägen ca 2 mil väster om Karlstad mot Göteborg. Idag sysselsätter vi över 50 personer i vår verksamhet i Grums.